Sami Curri

Sami Curri

Sami Curri ka mbaruar studimet Bachelor për “Gazetari dhe Komunikim” dhe Master Shkencor për “Marrëdhëniet me Publikun”, në Universitetin e Tiranës. Ka punuar në disa media online dhe televizion. Themelues i BI Media. Aktualisht punon edhe si gazetar i lirë.

Faqe 1 nga 16 1 2 16

Të fundit