Vesko Garceviç

Vesko Garceviç

Vesko Garceviç është një ish-Ambasador malazez në NATO, OSBE dhe organizata të tjera ndërkombëtare. Ai është aktualisht një profesor në Shkollën Frederick S. Pardee për Studime Globale, në Universitetin e Bostonit.

Të fundit