Zijadin Gashi

Zijadin Gashi

Zijadin Gashi, i lindur më 01 janar 1973 në Prishtinë. Me gazetari ka filluar të merret që nga viti 1997. Si korrespondent i Radios Evropa e Lirë punon që nga maji i vitit 2001. Kryesisht merret me aktualitetin politik në Kosovë. Është i martuar dhe ka tre fëmijë.

Të fundit