Chris Patten

Chris Patten

Chris Patten, Guvernatori i fundit britanik i Hong Kongut dhe ish komisioner i BE-së për punët e jashtme, është aktualisht kancelar i Universitetit të Oksfordit.

Faqe 5 nga 5 1 4 5

Të fundit