Christopher R. Hill

Christopher R. Hill

Christopher R. Hill, ish-ndihmës Sekretar Amerikan i Shtetit për Azinë Lindore, është Dekan i Shkollës Korbel të Studimeve Ndërkombëtare në Universitetin e Denverit dhe autor i Outpost

Faqe 1 nga 3 1 2 3

Të fundit