Joschka Fischer

Joschka Fischer

Joschka Fischer, ministri i jashtëm gjerman dhe zëvendës kancelar nga viti 1998 deri në 2005, ishte një lider i Partisë së Gjelbër Gjermane për rreth 20 vjet.

Faqe 1 nga 8 1 2 8

Të fundit