Daoud Kuttab

Daoud Kuttab

Daoud Kuttab (@daoudkuttab), një ish-profesor i Universitetit Princeton dhe themelues dhe ish-drejtor i Institutit të Medias Moderne në Universitetin Al-Quds në Ramallah, është një aktivist kryesor për lirinë e medias në Lindjen e Mesme.

Të fundit