Elvis Hila

Elvis Hila

Elvis Hila është diplomuar për Gjuhe-Letërsi ne universitetin “Luigj Gurakuqi”. Prej vitit 2010 punon si gazetar në media të shkruara dhe vizive.

Faqe 1 nga 22 1 2 22

Të fundit