Misteret e gadishullit të Karaburunit (Foto)

Shpella të stërmëdha dhe shkrime marinarësh në vështirësi, këto janë ndoshta vendet më të bukura në Shqipëri dhe më të vështirat për t’u arritur. 

Shqipëria e keqpërgatitur për luftën me flakët

Mjete e papërshtatshme, personeli i patrajnuar dhe dështimi i shumë bashkive për të ngritur në kohë drejtoritë e mbrojtjes nga zjarri, e ka vështirësuar betejën e vendit me flakët gjatë kësaj vere të nxehtë, ndërsa dhjetra-mijëra hektarë janë bërë shkrumb e hi.

Viktima e rrëmbimit në Angli mund të jetë Toni Kurti, thotë policia Britanike (Video)

Zyrtarët e policisë thonë se personi që u filmua nga kamerat e sigurisë duke u rrëmbyer mund ta ketë emrin Toni Kurti dhe se fati i tij për momentin nuk dihet.

Kryeqyteti feston ditën e të dashuruarve (fotogaleri)

Kështu u festua dita më e ëmbël e vitit në Tiranë që nga lulet, kërcimet dhe çokollatat deri te përqafimet dhe fjalët e dashurisë.