Marian Chiriac

Marian Chiriac

Marian Chiriac është gazetar i BIRN në Bukuresht. Chiriac ka punuar si gazetar që nga viti 1990, duke mbuluar kryesisht politikën dhe të drejtat e njeriut. Ai ka raportuar gjerësisht mbi ngjarjet e rëndësishme në Rumani dhe Ballkan, dhe jep leksioni mbi gazetarinë në Universitetin e Bukureshtit.

Faqe 1 nga 10 1 2 10

Të fundit