Ana Palacio

Ana Palacio

Ana Palacio, ish-ministre e jashtme në Spanjë dhe ish-zëvendës presidente e Bankës Botërore, është një anëtare e Këshillit të Shtetit në Spanjë, lektore në Universitetin e Xhorxhtaunit.

Faqe 1 nga 2 1 2

Të fundit