Emiljano Kaziaj

Emiljano Kaziaj

Është studiues i medias dhe komunikimit, me fokus në të drejtat e njeriut. Ai ka titullin Doktor Shkencash në Komunikim, dhënë nga Universiteti i Ghentit, Belgjikë.

Faqe 1 nga 2 1 2

Të fundit