Project Syndicate

Që nga viti 1994, Project Syndicate i ka ofruar lexuesve komente origjinale, interesante dhe që provokojnë mendime nga ata që po i japin formë ekonomisë, politikës, shkencës dhe kulturës botërore. Misioni i Project Syndicare është që t’i japë idetë e komplikuara në një gjuhë të tillë që lexuesit e arsimuar gjithmonë të mund të ndërmarrin vendime të informuara ndërsa ofron një plaftormë për shtetarët, politikbërësit, intelektualët dhe aktivistët më të njohur të botës për të arritur te audienca globale pa marrëdhënie publike dhe ekzagjerime politike. Reporter.al është ripublikues i autorizuar për gjuhën shqipe i Project Syndicate. Ndryshe nga materjalet e prodhuara nga BIRN Albania, të cilat mund të ripublikohen me disa kushte pa të drejtë autori, materjalet e Project Syndicate nuk mund të ripublikohen pa lejen e vetë Project Syndicate.

Faqe 3 nga 131 1 2 3 4 131

Të fundit